Om du är som jag, så älskar du att skämma bort dig själv med en varm och skön dusch eller ett bad efter en lång dag. Men vad händer när du kliver ut ur duschen eller badkaret? Vill du inte svepa in dig i en mjuk och fluffig handduk som får dig att känna dig som på ett spa?

Det är precis vad Borås Cotton Zen handduk kan erbjuda dig. Den är tillverkad av 100% ekologisk bomull som är certifierad av GOTS (Global Organic Textile Standard). Det betyder att den är fri från skadliga kemikalier och färgämnen, och att den är producerad på ett miljövänligt och socialt ansvarsfullt sätt.

Borås Cotton Zen handduk har en härlig tjocklek på 550 g/m2, vilket gör den extra absorberande och snabbtorkande. Den har också en elegant design med en diskret randig struktur och fransar i ändarna. Den finns i flera olika storlekar och färger, så du kan välja den som passar bäst till ditt badrum.

Jag har använt Borås Cotton Zen handduk i några veckor nu, och jag kan verkligen rekommendera den till alla som vill ha en lyxig känsla i sitt badrum. Den är så mjuk och skön mot huden, och den håller sig lika fin efter varje tvätt. Den är också väldigt prisvärd, med tanke på den höga kvaliteten och det ekologiska materialet.

Om du också vill prova Borås Cotton Zen handduk, så kan du beställa den här:

Borås Cotton Zen handduk

. Du kommer inte att ångra dig!

Källa till bilderna:

www.sova.se

By Alice