Har du någonsin haft problem med att hitta en bra plats för dina gäster att sova över? Kanske har du inte tillräckligt med rum, eller så vill du inte köpa en stor och dyr bäddsoffa som bara används några gånger om året. Då har jag ett tips för dig: gästsängen Bajlum från Jysk!

Gästsängen Bajlum är en smart och praktisk lösning som passar perfekt för små utrymmen. Den är lätt att fälla upp och ner, och tar minimalt med plats när den inte används. Den har också hjul på benen, så du kan enkelt flytta den dit du vill. Dessutom är den väldigt bekväm att sova på, tack vare den tjocka madrassen och den stabila ramen.

Jag har själv provat gästsängen Bajlum när jag hade besök av mina föräldrar, och de var mycket nöjda med den. De sa att de sov som på moln, och att de inte kände någon skillnad från en vanlig säng. Jag var också glad över att jag kunde erbjuda dem en skön plats att vila på, utan att behöva göra om hela mitt vardagsrum till ett sovrum.

Om du också vill ha en gästsäng som är både praktisk och bekväm, så rekommenderar jag dig att kolla in gästsängen Bajlum på

Jysks hemsida

. Den kostar bara 799 kr, vilket är ett riktigt bra pris för en sådan kvalitetsprodukt. Du kan också beställa den online och få den levererad hem till dig, eller hämta den i din närmaste butik. Skynda dig innan de tar slut!

Källa till bilderna: Jysk

By Alice