Hej alla! Idag vill jag dela med mig av ett tips som har förvandlat mitt hem till en mer trivsam och personlig plats. Jag har nämligen upptäckt fördelarna med att dekorera mina väggar med

väggklistermärken

från Luxcasa. Det är ett enkelt och billigt sätt att ge rummen ett nytt utseende utan att behöva måla om eller tapetsera.

Väggklistermärken är självhäftande dekaler som man kan fästa på släta ytor som väggar, dörrar, fönster eller möbler. De finns i olika storlekar, former, färger och motiv, så man kan hitta något som passar ens egen stil och smak. Man kan också kombinera flera klistermärken för att skapa en unik komposition.

Jag valde ett väggklistermärke som heter Montane och som föreställer en vacker bergsscen med träd, fåglar och moln. Det är 160 x 100 cm stort och täcker en hel vägg i mitt vardagsrum. Jag tycker att det ger rummet en lugn och harmonisk känsla, som om jag vore nära naturen. Det är också ett bra sätt att dölja eventuella skavanker eller fläckar på väggen.

Montane väggklistermärke

Det som jag gillar mest med väggklistermärken är att de är lätta att sätta upp och ta bort. Man behöver inga verktyg eller lim, utan bara rengöra ytan där man vill fästa klistermärket, ta bort skyddsfilmen och trycka fast det på väggen. Om man vill flytta eller byta ut klistermärket kan man bara dra av det försiktigt utan att skada väggen eller lämna några spår.

Jag tycker att det är ett roligt och kreativt sätt att förnya mitt hem efter humör och årstid. Jag har redan beställt några andra väggklistermärken från Luxcasa som jag tänker använda i mitt sovrum och kök. De har ett stort utbud av olika teman och stilar, så det finns något för alla. Om du också vill prova på att dekorera ditt hem med väggklistermärken kan du besöka deras hemsida och se deras fantastiska kollektion.

Jag hoppas att ni har fått lite inspiration av mitt inlägg och att ni också kommer att njuta av ert nya hem med väggklistermärken. Tack för att ni läste och ha en underbar dag!


Klicka här för att köpa Montane väggklistermärke

Bilder: Luxcasa

By Alice