Om du letar efter ett nytt matbord som är både snyggt och funktionellt, kan du inte gå fel med Workshop Table från Länna Möbler. Detta bord har en modern design med en varmgrå linoleumskiva och ett massivt ekben. Bordet är tillverkat av högkvalitativa material som är slitstarka och lätta att rengöra. Bordet har också en smart förvaringslåda under skivan, där du kan förvara bestick, servetter, ljus eller andra saker du behöver vid matbordet.

Jag har haft Workshop Table i mitt kök i några veckor nu, och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Bordet passar perfekt i mitt hem, och jag får många komplimanger från mina gäster som tycker att bordet är vackert och bekvämt. Jag älskar att bordet har en sådan enkel och stilren form, som gör att det passar in i många olika inredningsstilar. Jag kan lätt matcha bordet med olika stolar, dukar, tallrikar och blommor för att skapa olika stämningar vid olika tillfällen.

En annan sak som jag gillar med Workshop Table är att det är så praktiskt. Bordet är lagom stort för mitt kök, men det finns också större storlekar om man har mer plats eller fler personer att sitta runt bordet. Bordet är också lätt att flytta om man vill ändra placering eller städa under det. Och det bästa av allt är förvaringslådan, som är så smidig att ha när man vill ha något nära till hands vid bordet. Jag brukar ha mina favoritkokböcker, några kryddor, en sax och en korkskruv i lådan, så att jag slipper springa fram och tillbaka till skåpen när jag lagar mat eller serverar mat.

Om du också vill ha ett matbord som är elegant och praktiskt, rekommenderar jag dig att kolla in Workshop Table på

Länna Möblers hemsida

. Där kan du se alla storlekar, färger och priser på bordet, samt beställa det direkt online med snabb leverans. Du kommer inte ångra dig!

Bilder: Länna Möbler

By Alice