Om du letar efter en soffa som är både snygg och skön, så har jag ett tips till dig: Madison Lux från Mio. Det är en 2-sits soffa med schäslong vänster som har en modern design och en hög komfort. Jag har haft den i mitt vardagsrum i några veckor nu och jag är helt nöjd med mitt köp.

Det jag gillar mest med Madison Lux är att den är så rymlig och bekväm. Den har en djup sits och en mjuk stoppning som gör att man kan sjunka ner i den och koppla av. Schäslongen är perfekt för att sträcka ut benen eller för att krypa upp med en bok eller en film. Soffan har också justerbara nackstöd som man kan anpassa efter sin egen smak och behov.

Madison Lux har också en snygg design som passar in i många olika inredningsstilar. Den har en elegant form och ett tyg som är slitstarkt och lättskött. Man kan välja mellan flera olika färger och ben, så att man kan skapa sin egen personliga soffa. Jag valde en grå färg som jag tycker är neutral och stilren, och ett par svarta metallben som ger ett modernt intryck.

Om du också vill unna dig en soffa som ger dig lyxkänsla, så kan jag varmt rekommendera Madison Lux från Mio. Den är värd varenda krona och kommer att ge dig många sköna stunder i ditt hem. Du kan beställa den online eller besöka din närmaste Mio-butik för att provsitta den själv. Här är en länk till produkten om du vill veta mer:

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster

.

Bildkällor: Mio.se

By Alice