Hej alla, idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprylar i mitt hem: mitt Nicole cafébord i taupe alu-teak. Det är ett litet och elegant bord som passar perfekt på min balkong, där jag gärna sitter och njuter av en kopp kaffe eller ett glas vin. Jag har haft bordet i några månader nu och jag är så nöjd med det. Här är några anledningar till varför:


 • Det är snyggt och modernt.

  Bordet har en rund skiva i teak, som ger det en naturlig och varm känsla. Skivan är behandlad med olja för att skydda den mot väder och vind. Benen är i aluminium, som är lätt och hållbart. Färgen är taupe, som är en neutral och elegant nyans som passar till det mesta. Bordet har en minimalistisk och stilren design som gör det lätt att matcha med andra möbler och tillbehör.

 • Det är praktiskt och funktionellt.

  Bordet har en diameter på 80 cm, vilket gör det lagom stort för två personer att sitta vid. Det är också lätt att flytta runt om man vill ändra plats eller ställa undan det. Bordet är också väldigt stabilt och tåligt, tack vare de solida materialen och den smarta konstruktionen. Det kräver inte heller mycket underhåll, bara en mild rengöring då och då.

 • Det är prisvärt och kvalitativt.

  Bordet kostar bara 1995 kr, vilket jag tycker är ett riktigt bra pris för ett så fint bord. Det är också gjort av högkvalitativa material som håller länge. Jag köpte mitt bord från

  Kila Möbler

  , som har ett stort utbud av utemöbler till bra priser. De har också snabb leverans och bra service.

Jag kan verkligen rekommendera detta bord till alla som vill ha ett snyggt och praktiskt cafébord till sin balkong eller uteplats. Det har verkligen lyft min balkong och gjort den till en mysig och inbjudande plats att vara på. Om du också vill ha ett Nicole cafébord i taupe alu-teak, kan du beställa det

här

. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder: Kila Möbler

By Alice