Har du tröttnat på dina gamla gardiner och vill ge dem en uppfräschning? Eller har du hittat ett tyg som du älskar men som saknar det där lilla extra? Då har jag ett tips till dig: kantband från JYSK!

Kantband är ett enkelt och billigt sätt att förändra utseendet på dina gardiner. Du kan välja mellan olika färger, mönster och material för att skapa din egen personliga stil. Kantbandet är också praktiskt, eftersom det hjälper till att hålla gardinerna på plats och förhindrar att de fransar sig i kanterna.

Jag har själv använt kantband från JYSK för att piffa upp mina vita bomullsgardiner i vardagsrummet. Jag valde ett

vitt kantband i bomull

som är 40 mm brett på ena sidan och 20 mm på den andra. Det var superenkelt att sy fast kantbandet längs gardinens nederkant med min symaskin. Resultatet blev fantastiskt! Gardinerna fick ett helt nytt uttryck och passade perfekt in i min skandinaviska inredning.

Om du också vill prova på att sy kantband på dina gardiner, så kan du beställa det online från JYSK eller besöka någon av deras butiker. Kantbandet kostar bara 29,95 kr per meter, så det är verkligen ett prisvärt sätt att förnya dina gardiner. Du kan också hitta andra sytillbehör som saxar, nålar, tråd och måttband hos JYSK.

Så vad väntar du på? Ge dina gardiner ett nytt liv med kantband från JYSK!


Klicka här för att beställa ditt kantband från JYSK

Bildkälla: JYSK.se

By Alice