Jag har alltid haft problem med torrt och frissigt hår, känslig hud och allergier. Jag har provat olika schampon, balsam, krämer och mediciner, men inget har hjälpt mig att bli av med mina besvär. Tills jag upptäckte bambu örngott från Movesgood.

Bambu örngott är ett fantastiskt alternativ till vanliga bomullsörngott, som kan vara grova, absorberande och fulla av dammkvalster. Bambu örngott har många fördelar som gör dem perfekta för skönhetssömn. Här är några av dem:

  • Bambu är otroligt mjukt och känslan har ofta jämförts med kashmir. Det är skonsamt mot håret och huden och orsakar inte irritation eller friktion.
  • Bambu transporterar bort fukt och motverkar tillväxten av dammkvalster. Det är hypoallergent och antibakteriellt, vilket är bra för allergiker och aknedrabbade.
  • Bambu är naturligt svalkande och andningsbart, så du kan bevara känslan av kuddens “kalla sida” hela natten. Det reglerar också temperaturen och håller dig varm på vintern.
  • Bambu är hållbart och miljövänligt. Det är en förnybar resurs som växer snabbt utan bekämpningsmedel eller gödningsmedel. Det producerar mer syre än träd och förhindrar jorderosion.

Jag har använt mitt bambu örngott från Movesgood i några veckor nu och jag kan verkligen se skillnaden. Mitt hår är mjukare, glansigare och mindre frissigt. Min hud är lenare, fuktigare och mindre röd. Jag sover bättre, vaknar piggare och känner mig fräschare. Jag älskar att mitt örngott inte bara är bra för mig, utan också för planeten.

Om du också vill prova ett bambu örngott från Movesgood, kan du beställa det

här

. Det finns i flera olika färger och storlekar, och det kommer i ett 2-pack så du kan ha ett extra eller dela med någon du tycker om. Det är också ett perfekt julklappstips för någon som behöver lite extra lyx i sitt liv.

Här är några bilder på hur mitt bambu örngott ser ut:

Källa till bilderna:

Sova.se

By Alice