Om du har gardiner som du drar för och upp ofta, kan det vara bra att använda en dragstav för att inte slita på tyget. En dragstav är ett tillbehör som du fäster i den innersta ringen eller glidet på din gardinstång eller gardinskena. Med dragstaven kan du enkelt dra gardinerna fram och tillbaka utan att behöva röra vid dem med händerna.

En dragstav är inte bara praktisk, utan kan också vara ett snyggt komplement till din gardin. Du kan välja mellan olika färger och längder för att matcha din inredning och dina behov. En dragstav kan också hjälpa dig att skapa en fin veckning på dina gardiner när de är fördragna.

Jag har testat en vit dragstav från JYSK som är justerbar mellan 73 och 133 cm. Den var väldigt lätt att montera och passade perfekt till mina vita gardiner. Dragstaven har ett diskret utseende och känns stabil och hållbar. Jag tycker att den gör det mycket enklare att hantera mina gardiner och ger dem ett elegant uttryck.

Om du också vill prova en dragstav till dina gardiner, kan du beställa den online på JYSK.se eller besöka något av deras varuhus. De har flera olika modeller och färger att välja mellan, och du kan hitta den som passar dig bäst. En dragstav är ett smart och prisvärt sätt att förlänga livslängden på dina gardiner och göra dem mer lättskötta.

Klicka

här

för att köpa en vit dragstav från JYSK.

Bildkällor: JYSK.se

By Alice