Har du någonsin önskat dig ett badrum som känns som ett spa? Ett badrum där du kan koppla av och njuta av en stund för dig själv? Ett badrum som är både praktiskt och vackert?

Om svaret är ja, då har jag ett tips till dig: Agnetta badrum set från LuxCasa. Det är ett komplett badrum set som består av en sängram med LED-belysning, ett handfat med vattenlås och ett spegelskåp med hyllor. Allt i en stilren och modern design som passar in i de flesta hem.

Agnetta badrum set

Jag har själv testat Agnetta badrum set och jag är mycket nöjd med resultatet. Sängramen ger en mysig atmosfär i rummet med sin LED-belysning som kan ställas in i olika färger och ljusstyrkor. Handfatet är rymligt och har en smart vattenlås som förhindrar att vattnet rinner över. Spegelskåpet har gott om plats för alla mina badrumsartiklar och har även en LED-belysning som ger ett bra ljus vid spegeln.

Agnetta handfat

Det bästa med Agnetta badrum set är att det är väldigt enkelt att montera och installera. Det krävs inga stora ingrepp i väggarna eller golvet, utan allt går att fästa med skruvar och pluggar. Det tog mig bara några timmar att få mitt nya badrum på plats och jag behövde inte anlita någon hantverkare.

Agnetta spegelskåp

Om du också vill förvandla ditt badrum till en oas av lugn och lyx, så kan jag varmt rekommendera Agnetta badrum set från LuxCasa. Det är ett prisvärt alternativ som ger dig mycket kvalitet och komfort för pengarna. Du kan beställa det direkt från

LuxCasa

och få det levererat hem till din dörr inom några dagar.

Tveka inte, skäm bort dig själv med ett nytt badrum som du kommer att älska!

Källa till bilderna: LuxCasa

By Alice