Hej alla! Idag tänkte jag dela med mig av ett litet projekt som jag gjorde för att fräscha upp mitt sovrum. Jag har länge velat ha en sänggavel, men har inte hittat någon som passar min stil och budget. Tills jag upptäckte

Viking Slim Sänggavel

från SOVA!

Viking Slim Sänggavel är en modern och stilren sänggavel som har en vacker detalj – en söm längs med kanten. Den finns i flera olika färger och storlekar, så man kan välja den som passar bäst till sin säng och sitt sovrum. Jag valde en grå sänggavel i 180 cm bredd, eftersom jag tycker att det är en neutral och lugn färg som matchar mina andra textilier.

Jag beställde sänggaveln online från SOVA och fick den levererad hem till dörren på bara några dagar. Det var superenkelt att montera den på väggen med de skruvar och infästningar som följde med. Sänggaveln kan också placeras direkt på golvet eller på de gavelben som också ingår i priset.

Jag blev så nöjd med resultatet! Sänggaveln ger mitt sovrum en helt ny look och känsla. Den gör sängen mer inbjudande och bekväm, och ger också ett bra stöd när man vill sitta upp och läsa eller titta på TV. Dessutom skyddar den väggen från smuts och slitage.

Om du också vill förnya ditt sovrum med en snygg och prisvärd sänggavel, kan jag varmt rekommendera Viking Slim Sänggavel från SOVA. Du kan beställa den

här

eller besöka någon av deras butiker för att se den i verkligheten. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg och hoppas att du fick lite inspiration till ditt eget sovrum. Ha det så bra!


Bilder: SOVA

By Alice