Om du är som jag, så älskar du att krypa upp i soffan med en mysig pläd och en kopp te när det är kallt och mörkt ute. Men inte vilken pläd som helst. Du vill ha en pläd som är både vacker och varm, som känns lyxig och mjuk mot huden, och som passar din inredningsstil. Då har jag ett tips till dig: Celine pläd från Artwood.

Celine pläd är en pläd i pälsimitation som ser ut och känns som äkta päls, men som är gjord av 80% akryl och 20% polyester. Det gör den både hållbar och lättskött. Du kan tvätta den i maskin på 30 grader och torktumla den på låg värme. Den behåller sin form och färg länge, så du kan njuta av den i många år.

Celine pläd finns i två storlekar: 127×150 cm och 150×260 cm. Den mindre storleken är perfekt för att svepa om dig i soffan eller fåtöljen, medan den större storleken kan användas som överkast på sängen eller som extra filt på gästsängen. Du kan välja mellan flera färger, men min favorit är svart. Det ger en elegant och sofistikerad touch till rummet, och matchar med nästan alla andra färger.

Jag har haft min Celine pläd i några månader nu, och jag kan inte få nog av den. Den är så skön att krama om sig när jag läser en bok eller tittar på en film, och den värmer mig gott när jag tar en tupplur. Den är också ett fint komplement till min inredning, och jag får ofta komplimanger för den när jag har gäster över. Jag har till och med köpt ett par Celine kuddfodral i samma tyg för att skapa en enhetlig look.

Om du också vill ha en Celine pläd i ditt hem, så kan du beställa den online från

Kila Möbler

. De har snabb leverans och bra service, och du får fri frakt om du handlar för över 1000 kr. Du kommer inte att ångra dig, det lovar jag!

Bilder: Kila Möbler

By Alice