Om du letar efter en hatthylla som är både stilren och funktionell, kan jag rekommendera

hatthylla OLDEKROG från JYSK

. Jag har själv en sådan i min hall och jag är väldigt nöjd med den. Den har tre lådor där man kan förvara nycklar, vantar, mössor och annat smått och gott som man behöver i hallen. Den har också en hylla där man kan ställa skor, väskor eller korgar. Och så har den åtta krokar där man kan hänga jackor, halsdukar och paraplyer.

Hatthyllan är gjord av vitlackerad MDF och ekfaner, vilket ger den ett modernt och fräscht utseende. Den passar bra i de flesta hallar, oavsett om man har en ljus eller mörk inredning. Den är också ganska lätt att montera, det tog mig bara en timme att få upp den på väggen. Den känns stabil och hållbar, och jag tror att den kommer att hålla länge.

Jag tycker att hatthyllan OLDEKROG är ett bra köp för den som vill ha en snygg och praktisk hatthylla för sin hall. Den har plats för allt man behöver i hallen, och den gör att hallen ser mer välkomnande och organiserad ut. Jag får ofta komplimanger för min hatthylla när jag får besök, och jag brukar tipsa dem om att kolla in JYSK:s hemsida där de har fler fina hallmöbler.

Om du också vill ha en hatthylla OLDEKROG, kan du beställa den online på

JYSK:s hemsida

eller besöka någon av deras butiker. Just nu kostar den bara 800 kr, vilket är 20% rabatt från det ordinarie priset på 999 kr. Passa på att fynda innan det är för sent!

Källor till bilderna: JYSK.se

By Alice