En morgonrock är ett plagg som kan göra din dag lite bättre. Oavsett om du vill mysa i soffan, hålla dig varm efter duschen eller skapa en spakänsla hemma, så finns det en morgonrock som passar dig. I det här blogginlägget ska jag berätta om en morgonrock som jag har testat och som jag tycker är både snygg och skön.

Morgonrocken jag har provat heter Lerum och kommer från

JYSK

. Det är en mjuk och fluffig morgonrock i rosa färg som känns som att svepa in sig i ett moln. Den har ett bälte i midjan som gör att den sitter bra och två fickor fram som är praktiska för att förvara småsaker eller värma händerna. Den har också en huva som ger extra värme och mysfaktor.

Det jag gillar med den här morgonrocken är att den är så lätt och behaglig att ha på sig. Den är gjord av 100% polyester som är ett material som torkar snabbt och håller formen bra. Den är också lättskött och kan tvättas i maskin på 40 grader. Den finns i storlekarna S/M och L/XL och passar både kvinnor och män.

Jag tycker att den här morgonrocken är perfekt för att göra vardagen lite lyxigare. Den är så skön att ha på sig när man vaknar på morgonen eller när man vill slappa på kvällen. Den ger också en fin färgklick till ens garderob och passar bra ihop med andra nattkläder eller underkläder. Den är dessutom prisvärd och kostar bara 199 kr.

Om du också vill ha en morgonrock som gör dig glad och varm, så kan du beställa den här

morgonrocken från JYSK

. Du kan antingen beställa den online eller hitta den i någon av deras butiker. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Källa till bilderna: JYSK

By Alice