Har du någonsin undrat hur det skulle vara att sova i ett påslakanset som är både mjukt och svalt, som har en naturlig skönhet och som bara blir bättre med tiden? Om du har det, så har jag ett tips till dig: Gripsholm Linen Blend påslakanset.

Gripsholm Linen Blend är ett enfärgat påslakanset som finns i flera färger och som har en dekorativ dubbelsöm som ger din bäddning en extra detalj. Det är tillverkat i 50% lin och 50% bomull, vilket ger ett tyg med skön linnekänsla. Tyget är även tvättat för att få fram dess mjuka och sköna känsla. Det kan tvättas om och om igen och ger bara en mjukare känsla och fin patina ju mer du använder det.

Jag har själv provat Gripsholm Linen Blend påslakanset och jag kan säga att det är en dröm att sova i. Det känns så lyxigt att svepa sig in i ett lakan som är både lent och fräscht, som andas och anpassar sig efter kroppstemperaturen. Det är perfekt för alla årstider, eftersom det värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Dessutom är det så vackert att se på, med sin naturliga struktur och lyster. Det ger sovrummet en elegant och harmonisk stil.

Om du också vill unna dig en bättre sömnkvalitet och en vackrare bäddning, så kan jag varmt rekommendera Gripsholm Linen Blend påslakanset. Du kan beställa det online från

SOVA

, där du också hittar andra härliga produkter från Gripsholm. SOVA erbjuder fri frakt, fri retur, snabb leverans och möjlighet att betala med Klarna. Passa på nu och gör din säng till en plats där du kan drömma dig bort varje natt.

Bilder: SOVA

By Alice