Om du är som jag så har du säkert en massa tvätt som ligger och skräpar i sovrummet eller badrummet. Det är inte bara stökigt och ohygieniskt, utan det gör också att du lätt glömmer bort vad du har för kläder i garderoben. Därför bestämde jag mig för att skaffa en tvättkorg som kunde hjälpa mig att organisera min tvätt bättre.

Jag valde tvättkorg ASGEIR från JYSK, som är en snygg och praktisk tvättkorg i naturfärgad bomull med handtag. Den har en rund form och en höjd på 50 cm, vilket gör att den rymmer mycket tvätt utan att ta upp för mycket plats. Den har också ett lock som håller damm och lukt borta från tvätten.

Jag tycker att tvättkorg ASGEIR passar perfekt i mitt hem, eftersom den har en neutral och stilren design som smälter in i inredningen. Den är också lätt att bära med sig till tvättstugan tack vare de bekväma handtagen. Jag brukar sortera min tvätt efter färg och material i olika korgar, så att jag kan tvätta dem på rätt sätt och förlänga deras livslängd.

Om du också vill ha en tvättkorg som gör din vardag lite enklare och snyggare, så kan jag varmt rekommendera tvättkorg ASGEIR från JYSK. Den kostar bara 75 kronor och finns att köpa online eller i butik. Du kan också välja mellan flera andra modeller av tvättkorgar hos JYSK, som har ett brett sortiment av klädvårdstillbehör.

Klicka här för att köpa

tvättkorg ASGEIR

eller se andra alternativ.

Bilderna är hämtade från JYSK:s hemsida.

By Alice