Om du letar efter en stol som är både vacker och bekväm, så har jag ett tips till dig: Miss Holly från Stolab. Det är en stol som har designats av Jonas Lindvall, en av Sveriges främsta möbelformgivare. Miss Holly är inspirerad av pinnstolar från hela världen, men har en egen karaktär och en tvådimensionell känsla. Den är tillverkad av massiv ek och har en naturell olja som ytbehandling. Den har många fina detaljer som visar kärleken till trä som material och yrkesskickligheten hos de som tillverkar den.

Jag har haft Miss Holly i mitt hem i några månader nu, och jag är väldigt nöjd med den. Den är graciös och generös på samma gång, och passar lika bra som solitär som i en grupp. Den har en sitthöjd som fungerar till de flesta matbord, och en sittdjup som gör den skön att sitta i länge. Den är också lätt att flytta runt och stapla om man behöver mer plats.

Miss Holly finns också i en klädd version, om man vill ha lite mer färg och mjukhet. Den har samma form och kvalitet som den vanliga versionen, men med ett tyg från Kvadrat som heter Hallingdal 65. Det är ett slitstarkt och vackert tyg som finns i många olika färger. Jag har valt en ljusgrå nyans som passar bra till det naturliga träet.

Om du också vill ha en Miss Holly stol i ditt hem, så kan du beställa den från

Länna Möbler

. De har ett stort utbud av möbler från Stolab och andra svenska varumärken. De erbjuder också fri frakt och snabb leverans. Jag kan verkligen rekommendera dem!

Miss Holly är en stol som jag tror att du kommer att älska lika mycket som jag gör. Den har stil och komfort i ett, och är ett perfekt exempel på svensk design när den är som bäst.

Bilder: Stolab

By Alice