Hej alla! Jag vill dela med mig av min senaste inredningsuppdatering: en ny soffa som jag är helt kär i. Det är Macy 3-sits soffa med schäslong höger från Mio, och den är så bekväm, snygg och praktisk att jag inte kan få nog av den.

Jag har länge letat efter en soffa som passar mitt vardagsrum, som har ett fönster på ena sidan och en öppen spis på den andra. Jag ville ha en soffa som var rymlig nog för att rymma mig och min familj, men också som inte tog upp för mycket plats eller blockerade ljuset från fönstret. Jag ville också ha en soffa som hade en schäslongdel där jag kunde sträcka ut mig och läsa en bok eller titta på TV.

När jag såg Macy 3-sits soffa med schäslong höger på Mio:s hemsida blev jag genast intresserad. Den såg ut precis som det jag sökte: en modern och stilren soffa med tygklädsel i en neutral färg (jag valde beige), med mjuka kuddar och en schäslongdel på höger sida. Den hade också träben som matchade mitt trägolv och mitt soffbord.

Jag beställde soffan online och fick den levererad hem till mig inom några dagar. Det var väldigt enkelt att montera ihop den, det tog bara några minuter. Soffan var ännu finare i verkligheten än på bilderna, och den kändes väldigt stabil och gedigen.

Nu har jag haft soffan i några veckor och jag är så nöjd med mitt köp. Soffan är otroligt skön att sitta och ligga i, den har en perfekt balans mellan fasthet och mjukhet. Tyget är slitstarkt och lättskött, det räcker att dammsuga det ibland och fläckar går bort med lite tvålvatten. Schäslongdelen är min favoritplats i hela huset, där kan jag koppla av och njuta av min fritid.

Soffan passar också perfekt in i mitt vardagsrum, den ger rummet ett lyft och en harmonisk känsla. Den är lätt att matcha med andra möbler och textilier, jag har valt att addera några kuddar och plädar i olika färger och mönster för att skapa lite kontrast. Jag får många komplimanger från mina gäster som tycker att soffan är jättefin och bekväm.

Jag kan verkligen rekommendera Macy 3-sits soffa med schäslong höger till alla som vill ha en snygg, skön och prisvärd soffa som passar de flesta hem. Den finns också i andra färger och utföranden om man vill ha något annat än beige eller högerschäslong. Om du är intresserad av att köpa den kan du klicka på

den här länken

för att komma till Mio:s hemsida där du kan beställa den direkt.

Tack för att du läste mitt inlägg, jag hoppas att du gillade det. Ha en bra dag!

Bilder: Mio.se

By Alice