Jag har alltid tyckt om att skämma bort mig själv med fina och mjuka handdukar i badrummet. Det är något speciellt med att svepa in sig i en frotté som känns som en kram efter en dusch eller ett bad. Därför blev jag så glad när jag upptäckte Maxime handduk från Himla, ett svenskt varumärke som erbjuder högkvalitativa textilier för hemmet.

Maxime handduk är tillverkad i 100% ekologisk bomull, vilket innebär att den är både snäll mot miljön och mot min hud. Bomullen är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor, och produkten uppfyller GOTS sociala och miljömässiga krav på ansvarsfull tillverkning. Dessutom är Maxime handduk certifierad av OEKO-TEX, vilket garanterar att den inte innehåller några skadliga ämnen.

Men det som verkligen imponerade mig med Maxime handduk var hur mjuk och absorberande den var. Handduken är gjord av soft twist bomull, en kvalitet med en mjuk karaktär där de täta och kompakta öglorna ger dubbelt så hög absorptionsförmåga som traditionell bomullsfrotté. Handduken känns fyllig och luftig, och den torkar snabbt efter användning. För att bibehålla mjukheten rekommenderas det att torktumla handduken på låg värme efter tvätt.

Maxime handduk finns i flera olika storlekar och färger, så det är lätt att hitta en som passar ens personliga stil och smak. Jag valde en stor badhandduk i färgen mother of pearl, som är en mild och elegant nyans av rosa. Den ger mitt badrum en härlig känsla av lyx och harmoni, och jag njuter av varje gång jag använder den.

Om du också vill unna dig själv eller någon du tycker om en fantastisk handduk som ger en lyxig hotellkänsla hemma, så kan jag varmt rekommendera Maxime handduk från Himla. Du kan beställa den online från

Sova

, som har ett stort utbud av Himlas produkter till bra priser. Skynda dig att beställa innan de tar slut!

Källor till bilderna: Sova

By Alice