Hej alla! Idag vill jag dela med mig av min nya favoritfåtölj som jag har hittat på nätet. Det är en Columbus Fåtölj Antik inkl. dyna från Kila Möbler, och den är helt underbar! Jag har alltid gillat rottingmöbler, de ger en sådan mysig och naturlig känsla till rummet. Och den här fåtöljen är verkligen något extra!

Columbus Fåtölj Antik är tillverkad i naturrotting av hög kvalitet, och har en vacker antik finish som ger den en vintage look. Den är också väldigt bekväm att sitta i, tack vare den mjuka dynan som ingår. Dynan är i ett vitt tyg som passar perfekt till den bruna rottingen, och som går att ta av och tvätta vid behov.

Jag älskar att sitta i min nya fåtölj och läsa en bok, dricka en kopp te eller bara slappna av. Den passar så bra in i mitt vardagsrum, men jag tror att den skulle se lika bra ut i ett sovrum eller ett uterum. Den har en tidlös design som aldrig går ur stil, och som bara blir finare med åren.

Om ni också är sugna på att skaffa er en Columbus Fåtölj Antik inkl. dyna, så kan ni hitta den på

Kila Möblers hemsida

. De har fri hemleverans och snabb leveranstid, så ni behöver inte vänta länge på att njuta av er nya fåtölj. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som vill ha en snygg och skön fåtölj i sitt hem!

Hoppas ni gillade mitt tips! Ha det så bra!

Bilder: Kila Möbler

By Alice