Om du letar efter en vägglampa som är både originell och praktisk, så har jag ett tips till dig: In the tube 120-1300 black gold reflector silver mesh från DCW éditions. Det är en lampa som är designad av arkitekten Dominique Perrault och designern Gaëlle Lauriot-Prévost, och som har en minimalistisk och industriell stil. Lampan består av ett borosilikatglasrör som är förslutet med svarta silikon- och aluminiumproppar, och som har en justerbar krage i rostfritt stål. Inuti röret finns en reflektor i aluminium och rostfritt stål, som ger ett mjukt och filtrerat ljus som kan riktas med hjälp av ett avtagbart nät i anodiserad koppar eller mässing eller stål. Lampan kan användas både som en hängande lampa och som en vägglampa, och den är vattentät och stöttålig.

Jag har själv haft lampan i mitt vardagsrum i några veckor nu, och jag är väldigt nöjd med den. Den ger ett varmt och behagligt ljus som passar perfekt för att läsa eller titta på tv, och den är också en snygg inredningsdetalj som får många komplimanger från mina gäster. Jag gillar att lampan är så enkel och stilren, men samtidigt har en karaktär och personlighet som gör den unik. Den är också väldigt lätt att montera och rengöra, vilket är ett stort plus för mig.

Om du också vill ha en lampa som är både originell och praktisk, så rekommenderar jag dig att kolla in In the tube 120-1300 black gold reflector silver mesh från DCW éditions. Du kan beställa den online från

Länna Möbler

, där du också hittar andra modeller och storlekar av In the tube-lamporna. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Bilder: Länna Möbler

By Alice