Om du älskar att sova i en skön och mysig säng med duntäcken och kuddar av högsta kvalitet, vet du säkert hur viktigt det är att ta hand om dem på rätt sätt. Dun är ett naturligt material som behöver speciell vård för att behålla sin fluffighet, värme och lyster. Därför är det inte bra att använda vanligt tvättmedel när du tvättar dina duntäcken och kuddar, eftersom det kan skada dunet och göra det torrt och klumpigt.

Det finns dock ett tvättmedel som är speciellt framtaget för att tvätta dunprodukter på ett skonsamt och effektivt sätt: Engmo Dun Duntvättmedel. Detta tvättmedel är framställt av rena naturmaterial och innehåller förädlade vegetabiliska oljor som återfettar dunet och gör det mjukt och luftigt. Det är också oparfymerat och fri från enzymer, vilket gör det skonsamt mot både dunet och din hud.

Jag har själv använt Engmo Dun Duntvättmedel för att tvätta mina duntäcken och kuddar från Engmo Dun, som är Skandinaviens ledande tillverkare av dunprodukter. Jag kan verkligen rekommendera detta tvättmedel till alla som vill ge sina duntäcken och kuddar en nytt liv och en fräsch doft. Det är enkelt att använda: till en dunkudde behöver du bara 0,5 dl tvålflingor och till ett duntäcke 0,75 dl. Tvätta i maskin på 60 grader med ett kort skonprogram utan förtvätt. En sköljning räcker, sedan stoppar du maskinen och centrifugerar. Torka sedan i torktumlare, gärna flera gånger tillsammans med annan tvätt.

Engmo Dun Duntvättmedel är inte bara bra för dina duntäcken och kuddar, utan också för miljön. Det är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga skadliga kemikalier. Dessutom är alla dunprodukter från Engmo Dun certifierade av oberoende källor som garanterar att de är fria från allergiframkallande ämnen, kvalsterfria, nyproducerade och tillverkade av världens finaste dun.

Om du vill veta mer om Engmo Dun Duntvättmedel eller beställa det online, kan du besöka

SOVA

, som är en av återförsäljarna av Engmo Dun produkter. Du kan också läsa mer om Engmo Dun och deras fantastiska sortiment av duntäcken och kuddar på deras

hemsida

. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig om du väljer Engmo Dun för din bästa sömn!

Bildkällor: SOVA och Engmo Dun

By Alice