Jag har alltid gillat speglar som har något extra, något som gör dem till mer än bara en reflekterande yta. Därför blev jag så glad när jag hittade Adnet Mirror från Gubi, en spegel som är designad av den franske arkitekten och formgivaren Jacques Adnet. Han samarbetade med det franska modehuset Hermés på 1950-talet och skapade en kollektion av möbler och inredningsdetaljer som hade läder som ett återkommande material. Adnet Mirror är ett exempel på detta, en spegel som har en ram och en upphängning av italienskt kärnläder med mässingsdetaljer. Spegeln finns i både runda och rektangulära former, och i olika färger på lädret. Jag valde en rund spegel med svart läder, som har en diameter på 70 cm.

Jag tycker att spegeln är både elegant och praktisk. Den passar perfekt i min hall, där den ger ett fint ljus och en rymlig känsla. Den är också lätt att hänga upp, tack vare den justerbara läderremmen som fästs i en mässingskrok på väggen. Spegeln är stabil och hållbar, och lädret ger den en varm och naturlig touch. Jag får många komplimanger för min spegel när jag har gäster hemma, och jag brukar rekommendera dem att kolla in Gubis hemsida där de kan se fler modeller och storlekar av Adnet Mirror.

Om du också är intresserad av att skaffa dig en Adnet Mirror från Gubi, så kan du beställa den online hos Länna Möbler. De har ett stort utbud av speglar och andra möbler från Gubi, till bra priser och snabb leverans. Du kan också besöka deras butik i Stockholm om du vill se spegeln i verkligheten innan du bestämmer dig. Jag kan verkligen säga att jag är nöjd med mitt köp, och att jag njuter av att se mig själv i min vackra spegel varje dag.

Klicka här för att köpa Adnet Mirror från Gubi hos Länna Möbler.

Bilder: Länna Möbler

By Alice