Vill du känna dig som på ett lyxigt hotell varje natt? Då är Lexington Hotel Percale påslakan något för dig. Detta påslakan är gjort av 100% bomullsperkal, ett material som är svalt, mjukt och skönt mot huden. Det har en elegant vingsöm längs kanterna som ger det en stilren och klassisk look. Påslakanet och örngottet säljs separat, så du kan välja den storlek och färg som passar dig bäst.

Jag har själv testat Lexington Hotel Percale påslakan och jag kan verkligen rekommendera det. Det känns som att sova i ett moln, så mjukt och behagligt är det. Det är också väldigt slitstarkt och blir bara finare med tiden. Det är lätt att tvätta och stryka, och det håller formen och färgen bra. Jag tycker att det är värt att investera i ett kvalitetspåslakan som detta, eftersom det ger mig en bättre sömnkvalitet och en lyxigare känsla i sovrummet.

Om du också vill unna dig ett Lexington Hotel Percale påslakan, kan du beställa det från

SOVA

. De har ett stort utbud av färger och storlekar, och du får fri frakt och snabb leverans. Du kan också besöka deras butiker om du vill känna på materialet innan du köper det. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Källor till bilderna: SOVA

By Alice