Om du letar efter en fåtölj som är både snygg och bekväm, så kan jag varmt rekommendera Bruno fåtöljen från Källemo. Jag har haft min i några månader nu och jag är helt förälskad i den. Här är några anledningar till varför:


  • Designen

    . Bruno fåtöljen har en klassisk och tidlös form som passar in i alla typer av inredningar. Den är designad av Bruno Mathsson, en av Sveriges mest kända möbeldesigners, som har skapat många ikoniska möbler genom åren. Fåtöljen har ett elegant svartoxiderat stålstativ som ger den ett modernt uttryck.

  • Kvaliteten

    . Bruno fåtöljen är tillverkad av högkvalitativt kärnläder från Tärnsjö Garveri, ett av de få garverier i världen som fortfarande använder sig av vegetabilisk garvning. Det innebär att lädret är naturligt och miljövänligt, och att det åldras vackert med tiden. Lädret har en härlig vintage brun färg som ger fåtöljen karaktär och personlighet.

  • Komforten

    . Bruno fåtöljen är otroligt skön att sitta i. Den har en ergonomisk form som följer kroppens konturer och ger ett bra stöd för rygg och nacke. Lädret är mjukt och smidigt och känns behagligt mot huden. Fåtöljen har också en matchande fotpall som gör det möjligt att sträcka ut benen och slappna av.

Jag brukar sitta i min Bruno fåtölj när jag vill läsa en bok, lyssna på musik eller bara njuta av en kopp te. Det är min favoritplats i hemmet och jag känner mig alltid lugn och harmonisk när jag sitter där. Jag kan verkligen inte tänka mig ett bättre sätt att unna sig själv lite lyx i vardagen.

Om du också vill skaffa dig en Bruno fåtölj, så kan du beställa den

här

. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder från

Länna Möbler

.

By Alice