<br /> Tvättkorgar Kubu Grey – Ett smart och snyggt val för ditt hem<br />

Om du letar efter en praktisk och stilren lösning för att förvara din smutstvätt, så har jag ett tips till dig: Tvättkorgar Kubu Grey från Artwood. Dessa tvättkorgar är gjorda av rotting i en vacker grå nyans som passar in i de flesta hem. De har också ett tyginslag som skyddar dina kläder och gör det enkelt att lyfta ut tvätten när det är dags att tvätta.

Jag har själv använt dessa tvättkorgar i några månader nu och jag är väldigt nöjd med dem. De är rymliga nog att rymma all min smutstvätt, men inte så stora att de tar upp för mycket plats i mitt sovrum. De är också lätta att flytta runt tack vare de stadiga handtagen på sidorna. Dessutom tycker jag att de är väldigt snygga och ger mitt rum en mysig och naturlig känsla.

Tvättkorgarna Kubu Grey finns i två storlekar: small (Ø36 x H44 cm) och large (Ø46 x H54 cm). Du kan köpa dem separat eller som ett set med båda storlekarna. Jag valde att köpa ett set så att jag kan sortera min tvätt efter färg eller material. Det gör det mycket enklare att hålla ordning på min tvätt och spara tid när jag ska tvätta.

Om du också vill skaffa dig dessa fantastiska tvättkorgar, så kan du beställa dem online från

Kila Möbler

. De har ett bra pris och snabb leverans. Du kommer inte ångra dig!

Källa till bilderna: Kila Möbler

By Alice