Jag har länge letat efter en sänggavel som kan ge mitt sovrum ett lyft och samtidigt erbjuda en smart lösning för att förvara mina sängkläder. Jag har kollat runt på olika butiker och webbsidor, men inte hittat något som passar min smak och budget. Tills jag upptäckte sänggaveln Derek från ForrestDecor hos LuxCasa!

Derek är en sänggavel som är tillverkad av högkvalitativt konstläder, spånskiva och mdf. Den har en elegant vadderad design som ger ett modernt och lyxigt utseende. Men det bästa av allt är att den har en praktisk sänglåda som är integrerad i gaveln. Där kan jag förvara mina extra kuddar, täcken och lakan utan att de syns eller tar upp plats i garderoben.

Sänggavel Derek 180cm i konstläder med sänglåda

Jag beställde sänggaveln Derek i storlek 180 cm från LuxCasa.se och fick den levererad hem till dörren på bara några dagar. Monteringen var enkel och snabb, och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Sänggaveln passar perfekt till min dubbelsäng och ger mitt sovrum en helt ny känsla. Jag älskar att krypa ner i min sköna säng och luta mig mot den mjuka gaveln när jag läser eller tittar på tv. Och det är så smidigt att bara lyfta upp gaveln och ta fram det jag behöver från sänglådan.

Sänggavel Derek 180cm i konstläder med sänglåda öppen

Om du också är ute efter en sänggavel som ger både stil och förvaring, så kan jag varmt rekommendera Derek från ForrestDecor. Den finns i flera färger och storlekar, så du kan hitta den som passar bäst till din säng och ditt sovrum. Du kan beställa den direkt från

LuxCasa.se

, där du också hittar andra fina produkter för hemmet. Jag är så glad att jag hittade den här sänggaveln, den har verkligen gjort skillnad för mig!

Källa till bilderna: LuxCasa.se

By Alice