Om du vill förlänga livslängden på din madrass och hålla den fräsch och ren är ett madrasskydd ett bra val. Ett madrasskydd är ett tygöverdrag som du lägger ovanpå din madrass och under ditt lakan. Det skyddar din madrass mot fläckar, damm och slitage. Dessutom kan det bidra till en bättre sovkomfort genom att justera temperaturen och fukten i sängen.

Jag har nyligen köpt ett madrasskydd från JYSK som heter

BASIC T40

. Det är ett enkelt och prisvärt madrasskydd som passar till alla typer av madrasser. Det är tillverkat av 100% polyester och har en resårkant som gör det lätt att fästa runt madrassen. Det är också maskintvättbart i 60 grader, vilket är bra för hygienen.

Jag är mycket nöjd med mitt madrasskydd från JYSK. Det känns mjukt och skönt mot huden och ger ett extra lager av komfort till min madrass. Det håller också min madrass ren och fräsch längre, vilket sparar mig pengar i längden. Jag sover bättre och vaknar mer utvilad tack vare mitt madrasskydd.

Om du också vill skydda din madrass med ett madrasskydd från JYSK kan du beställa det online på deras hemsida. De har olika storlekar och modeller att välja mellan, så du kan hitta det som passar dig bäst. Du kan också besöka någon av deras butiker för att se och känna på deras produkter i verkligheten.

Klicka här för att köpa

Madrasskydd 160×200 BASIC T40

från JYSK.

Bildkälla: JYSK.se

By Alice