Har du någonsin drömt om att vakna upp i en säng som känns som en moln? En säng som är så mjuk och skön att du aldrig vill kliva upp? En säng som är klädd i vackra och eleganta sängkläder som ger dig en lyxig hotellkänsla? Om svaret är ja, då har jag ett tips till dig: Lexingtons blommiga påslakan i 100% bomullssatin.

Jag har själv testat detta påslakan och jag kan bara säga att det är fantastiskt. Det är inte bara otroligt vackert med sitt blommiga mönster i beige, blått, salvia och koppar, utan också otroligt mjukt och glansigt tack vare det fina bomullssatinet. Det känns som att sova i silke, fast bättre. Bomullssatinet är nämligen både andningsbart och slitstarkt, så det håller sig fräscht och fint länge. Dessutom är det OEKO-TEX-certifierat, vilket innebär att det inte innehåller några skadliga ämnen för dig eller miljön.

Det bästa med Lexingtons blommiga påslakan är att det passar till alla årstider och stilar. Det finns nämligen två olika färgkombinationer att välja mellan: beige med blåa och kopparfärgade blommor eller grått med rosa och gröna blommor. Båda är lika vackra och eleganta, och ger ditt sovrum en romantisk och harmonisk känsla. Du kan också matcha påslakanet med örngott i samma mönster, eller bryta av med ett enfärgat örngott för att skapa kontrast. Oavsett hur du väljer att styla ditt påslakan kommer du att få en säng som ser ut som den tillhör ett femstjärnigt hotell.

Om du vill unna dig själv eller någon du tycker om ett riktigt fint påslakan som ger dig en lyxig hotellkänsla i ditt sovrum, så kan jag varmt rekommendera Lexingtons blommiga påslakan i 100% bomullssatin. Det är ett av de bästa köpen jag har gjort för mitt hem, och jag är säker på att du också kommer att älska det. Du kan beställa det direkt från

SOVA

, där du också hittar andra fina produkter från Lexington och andra varumärken. Skynda dig innan de tar slut!

Källor till bilderna: SOVA

By Alice