Hej alla! Idag vill jag dela med mig av en av mina favoritprodukter som jag har i mitt badrum: Borås Cotton Zen handduk. Jag har haft den i några månader nu och jag kan inte få nog av den. Den är så mjuk, tjock och skön att torka sig med efter en dusch eller ett bad. Den har också en underbar färg som passar perfekt in i min badrumsinredning. Låt mig berätta mer om varför jag älskar den här handduken så mycket.

För det första är den här handduken gjord av 100 % Supima bomull, som är en av de finaste och mest hållbara bomullssorterna i världen. Supima bomull är som Kashmirs motsvarighet när det gäller ull, och ger en otrolig mjukhet och lyster till tyget. Handduken är också tillverkad i Portugal, där man har lång erfarenhet och hantverksskicklighet inom textilproduktion. Handduken har dessutom ÖKO-TEX Klass 1 certifiering, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och allergivänlig.

För det andra är den här handduken så praktisk och lätt att sköta om. Den kan tvättas i 60 grader maskintvätt, och torktumlas på låg temperatur. Den behåller sin form och färg även efter många tvättar, och blir bara mjukare med tiden. Den har också en bra uppsugningsförmåga och torkar snabbt efter användning. Den finns i flera olika storlekar, från 30×50 cm till 86×150 cm, så man kan välja den som passar ens behov bäst. Jag har både små och stora handdukar i samma färg, och de ser så fina ut ihop på min handdukshängare.

För det tredje är den här handduken så vacker att se på. Den har en underbar färgpalett som ger en optimal möjlighet att välja exakt vad man vill. Jag valde ljusgrön, eftersom jag tycker att det ger en fräsch och lugn känsla till mitt badrum. Men det finns också andra färger att välja mellan, som sand, aqua, blå, mörkgrå och mörkblå. Alla färgerna är så harmoniska och naturliga, och passar till de flesta badrumsstilar. Handduken har också en snygg design med ett diskret mönster och en liten logga på kanten.

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Borås Cotton Zen handduk till alla som vill ha en lyxig och kvalitativ handduk i sitt badrum. Den är värd varenda krona, och gör varje dusch eller bad till en njutning. Om du också vill prova den här fantastiska handduken, kan du köpa den

här

. Du kommer inte att ångra dig!

Tack för att du läste mitt inlägg, och ha en underbar dag!

Källa till bilderna:

Sova.se

By Alice