Om du letar efter ett sätt att förnya ditt sovrum och skapa en mysig och elegant atmosfär, är en sänggavel ett perfekt val. En sänggavel ger inte bara stöd åt din rygg när du sitter upp i sängen, utan också skydd åt väggen och en personlig touch åt din inredning. Men vilken sänggavel ska du välja bland alla alternativ som finns på marknaden?

Jag vill tipsa dig om en sänggavel som jag har provat och som jag är väldigt nöjd med: Tempur North Vertical Sänggavel. Det är en sänggavel som har allt jag önskar mig av en sänggavel: hög kvalitet, stilren design, skön komfort och lätt montering. Låt mig berätta mer om varför jag tycker att den här sänggaveln är så bra.

Hög kvalitet

Tempur är ett välkänt varumärke som har över 30 års erfarenhet av att tillverka madrasser, kuddar och sängar med tryckavlastande material som anpassar sig efter din kropp. Tempur North Vertical Sänggavel är inget undantag. Den är tillverkad av slitstark textil som håller länge och som är lätt att rengöra vid behov. Den har också en 10 års garanti, vilket ger mig trygghet som kund.

Stilren design

Tempur North Vertical Sänggavel har en modern och minimalistisk design som passar in i de flesta sovrum. Den har en slät yta med vertikal sömnad som ger den ett elegant utseende. Den finns i tre neutrala färger: beige, grå och antracit, så du kan välja den som matchar din övriga inredning bäst. Jag valde den gråa färgen eftersom den ger ett lugnt och harmoniskt intryck.

Bildkälla:

Sova.se

Skön komfort

Tempur North Vertical Sänggavel är inte bara snygg, utan också skön att luta sig mot när man sitter upp i sängen och läser, tittar på tv eller surfar på mobilen. Den har en höjd på 117 cm och ett djup på 7 cm, vilket gör den tillräckligt stor och stadig för att ge ett bra stöd åt ryggen. Den är också mjuk och behaglig att vila huvudet mot tack vare det tryckavlastande materialet.

Lätt montering

Tempur North Vertical Sänggavel är också lätt att montera och placera i sovrummet. Den kan antingen ställas direkt på golvet eller upphöjd i sängens nivå, beroende på vad du föredrar. Den monteras genom att du hänger den i ett specialanpassat fäste som medföljer i paketet. Det tog mig bara några minuter att få upp den på väggen och sedan var det klart!

Bildkälla:

Sova.se

Slutord

Jag är verkligen glad att jag valde Tempur North Vertical Sänggavel till mitt sovrum. Den har förvandlat min säng till en skön och stilfull plats där jag kan koppla av och sova gott. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ge sitt sovrum ett lyft och samtidigt njuta av en hög komfort. Om du är intresserad av att köpa den, kan du klicka på länken nedan för att se mer information och beställa den direkt från Sova.se. Du kommer inte att ångra dig!


Köp Tempur North Vertical Sänggavel här

By Alice