Om du är ute efter en bäddmadrass som ger dig optimal komfort och stöd för din kropp, så har jag ett tips till dig: bäddmadrass 90×200 GOLD T70 DREAMZONE från JYSK. Jag har själv provat den och jag kan säga att den är fantastisk!

Bäddmadrassen är 6,5 cm tjock och har en kärna av tryckavlastande memoryskum, som formar sig efter din kropp. Det gör att du får en jämn fördelning av trycket och minskar spänningar i muskler och leder. Dessutom har den ett tvättbart överdrag med mjuk, tjock quiltning som ger en extra skön känsla.

Men det som verkligen gör den här bäddmadrassen unik är att överdraget är med kylande polyetylen, som har en omedelbar och behagligt kylande effekt. Det betyder att du slipper svettas och överhettas när du sover, vilket kan störa din sömnkvalitet. Kylande polyetylen är ett miljövänligt material som inte innehåller några skadliga ämnen.

Jag kan verkligen rekommendera den här bäddmadrassen till alla som vill sova bättre och vakna upp mer utvilade. Den passar alla typer av sängar och madrasser, och du kan välja mellan olika storlekar. Jag har en 90×200 cm storlek, men den finns även i 80×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm och 160×200 cm.

Om du är intresserad av att köpa den här bäddmadrassen, så kan du beställa den online på

JYSKs hemsida

eller besöka någon av deras butiker. Just nu har de ett erbjudande där du kan spara 40% på den här bäddmadrassen, så passa på innan det tar slut!

Jag hoppas att du har fått några tips om hur du kan förbättra din sömn med en bra bäddmadrass. Sov gott!

Bilder: JYSK

By Alice