Om du har ett litet eller öppet hem kan det vara svårt att få till en bra rumsindelning. Kanske vill du ha ett avskilt hörn för att läsa, jobba eller vila? Eller kanske vill du skapa en mer ombonad känsla i ditt vardagsrum eller sovrum? Då kan en rumsavdelare vara en perfekt lösning!

En rumsavdelare är en möbel som du kan placera var som helst i ditt hem för att dela av ett större utrymme i mindre zoner. Det finns många olika typer av rumsavdelare, till exempel skärmväggar, hyllor, gardiner eller draperier. Du kan välja en rumsavdelare som passar din stil och dina behov, och som ger ditt hem mer karaktär och funktion.

Jag har nyligen upptäckt en fantastisk rumsavdelare som jag vill tipsa dig om. Det är en

rumsavdelare Marillier

från Luxcasa.se. Den är gjord av trä och plast och har ett vackert mönster som påminner om orientaliska fönster. Den är både praktisk och dekorativ, och ger mitt hem en varm och exotisk touch.

Rumsavdelare Marillier

Jag har placerat min rumsavdelare Marillier mellan mitt vardagsrum och mitt matrum, för att skapa en tydligare gräns mellan de två rummen. Nu känns det som att jag har två separata rum, men ändå med ett öppet och luftigt flöde. Jag älskar hur ljuset silas genom mönstret och skapar ett vackert skuggspel på väggarna.

Rumsavdelaren Marillier är också väldigt lätt att flytta runt, tack vare de smidiga gångjärnen. Jag kan fälla ihop den helt eller delvis, beroende på hur mycket avskildhet jag vill ha. Ibland använder jag den också för att dölja något som jag inte vill visa upp, till exempel en hög med tvätt eller några kartonger som jag inte hunnit packa upp.

Jag är verkligen nöjd med min rumsavdelare Marillier. Den har gjort mitt hem mer mysigt och personligt, och jag får många komplimanger från mina gäster som tycker att den är så fin och originell. Om du också vill skapa ett mer trivsamt och funktionellt hem med en rumsavdelare, kan jag varmt rekommendera dig att kolla in

rumsavdelare Marillier

från Luxcasa.se. Du kommer inte att ångra dig!

Bilder: Luxcasa.se

By Alice