Om du letar efter en soffa som är både bekväm och snygg, så är Madison Lux från Mio ett perfekt val. Jag har haft den här soffan i några veckor nu och jag är helt nöjd med den. Den har allt jag önskar mig av en soffa: mjuka kuddar, rymlig schäslong, avtagbar klädsel och höga ben som gör det lätt att städa under.

Madison Lux är en byggbar soffa, vilket betyder att du kan anpassa den efter ditt hem och dina behov. Du kan välja mellan olika tyger, färger, armstöd och ben. Du kan också välja om du vill ha schäslongen till höger eller vänster. Jag valde en 2-sits soffa med schäslong vänster i klädseln King beige 2. Det är ett mjukt och slitstarkt tyg som passar bra till min inredning. Jag gillar också att klädseln är avtagbar och tvättbar, så att jag kan hålla soffan fräsch längre.

Det bästa med Madison Lux är dock komforten. Soffan har en lux-komfort, vilket innebär att den har en extra tjock sittplymå som ger dig ett skönt stöd och en härlig känsla när du sjunker ner i soffan. Ryggplymåerna är fyllda med dun och fjäder, vilket gör dem mjuka och formbara. Schäslongen är perfekt för att sträcka ut sig och koppla av framför TV:n eller med en god bok. Jag kan sitta i timmar i den här soffan utan att bli trött eller stel.

Madison Lux har också en skandinavisk design som ger soffan ett modernt och elegant utseende. Den har rena linjer, smala armstöd och höga ben som ger den ett luftigt intryck. Soffan passar bra in i många olika stilar och miljöer. Jag tycker att den ger mitt vardagsrum ett lyft och en mysig atmosfär.

Om du också vill skaffa dig en Madison Lux soffa, så kan du beställa den på

Mios hemsida

. Där kan du också se alla de olika alternativen som finns för att skapa din drömsoffa. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Bilder: Mio

By Alice