Senast

 
Ursäktar så hemskt över försumligheten. Har hunnit flytta, skriva uppsats och möta nya årets motsträvande hinder. I vintertröst har jag införskaffat mig Irish cream kaffe, råder bot mot det mesta! Kan man köpa på Kahls förresten. Kan passa på med att rekommendera deras gröna julte också, det är bauta.
 
Har även önskat mig tvåvåningstehuset från Tea centre of Stockholm, och fick det alldeles oväntat och glatt i julklapp av herrn! Nu är väl butiken som mest känd för Söderblandningen, men jag måste säg att den där Earl Greyen kan vara bland det godaste jag druckit. Man kan fannemig göra bot på digerdöden av blotta doften.

Och ja! Till alla mina vänner eftersom att jag inte har facebook eller dylikt; jag tappade min mobil på nyårsafton och nästan alla nummer är puts väck trots att jag lyckades få tillbaka vaddetnuheter i mobilen. Så var goda och skicka ett mail med ert nummer, eller ett sms med namn och såhär. Sprid gärna vidare! Krampuss.
 
 Kappa, tröja  Halsband
 
 
I'm so sorry about my negligence here. I have moved (once again), written my essay and have had some other dull things on my mind since the year started of. As a wintercomfort, I got myself Irish cream coffee a couple of days ago! 
 
I've also wanted the beautiful teacans from the Tea centre of Stockholm for quite some time, and I finally got them as a christmas present from the gent! Just the scent of the Earl grey special can cure the black death.
 
 Coat.  Sweater.  Necklace
 

Comments
Postat av: Sanna

Av någon anledning blir jag intresserad när andra inte heller har facebook, varför har inte du det?

2013-01-12 @ 15:17:52
Postat av: Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik

Och jag som bara har testat vanliga tråk-earl grey från mataffären...
Jag är faktiskt lite sugen på att plocka och torka blad till eget te till våren när de är små och ljusgröna. Nejlikor och kryddpepparkorn som man har bankat lite på funkar att blanda i sitt vanliga tråkiga Konsum-te också. :)

2013-01-12 @ 17:24:39
URL: http://shimmerdimmer.blogg.se
Postat av: sara

Ahahahahah, awesome, I always loved the tea-house-cases

http://7-sevendays.blogspot.it/

2013-01-12 @ 19:00:10
URL: http://www.7-sevendays.blogspot.it
Postat av: Hayley

Gorgeous outfit! I love the tweed convo its so awesome!

Hayley xx
www.addictionstoshopping.blogspot.com

2013-01-12 @ 23:06:18
URL: http://www.adictionstoshopping.blogspot.com
Postat av: May Casson

you are so amazing.
i love that outfit.

www.kindoflovely.com

2013-01-13 @ 00:41:35
URL: http://kindoflovely.com/
Postat av: Edina

cosette!!! fototipsen: är inte så jättebra på nikon kameror (har för mig att det är det du har?) men testa att ställa in på A när du fotar (med blixt och utan blixt) och sänka bländaren så lågt som möjligt! Det gör du genom att hålla inne knappen på ovansidan som är markerad med små rutor typ(?) och samtidigt snurra på snurran, aaah svårt att förklara!

Om det inte blir bra när du tar med blixt på A så ändra till S istället och ändra slutartiden till typ 1/5 eller så. Det gör du på samma sätt som du ändrade bländaren ovan, snurra på snurran och håll inne knappen.

Typ så

Men nog lättast att förstå om jag visar dig igen nästa gång vi ses!!

och tack för igår!! det var kul!

2013-01-13 @ 12:14:03
Postat av: agnes

så himla babe du är!!

2013-01-14 @ 01:55:48
URL: http://agneswrotethis.devote.se
Postat av: Cosette

Sanna: Jag vet inte, det känns som ett slöseri av tid och ett onödigt uppdateringsbehov! Dessutom så är jag inte särskilt intresserad av att se vad folk gör under fredagskvällar.

Edina: Tack själv! Ska pröva ikväll och se om jag löser det!

2013-01-14 @ 12:36:48
URL: http://crackcosette.com

Comment this entry:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0