Asterix & Jenka

Det enda goda som har kommit ur min nuvarande arbetslöshet är att jag har slutat snusa, för att jag inte har råd alltså. Men igår blev jag så himla trött, sa till herrn att "fan nu ska jag åka till Casablanca och hyra Asterix 12 stordåd, har inte sett den sedan jag var liten". 

Tog på mig min nya kappa och drog iväg.
På väg till tunnelbanan så träffar jag en för mig okänd snubbe som stoppar mig och frågar om jag inte vill komma hem till honom och äta rostat bröd. Bara sådär. Säger att nä, har inte tid. Ska åka till Casablanca och hyra Asterix 12 stordåd. Då säger han att han hänger med, svarar att det kanske inte är så bra eftersom att hans Bregott kanske smälter, men han hängde med ändå, satt och mumlade om att vädret var vackert hela vägen dit och tillbaka tills vi gick åt motsatt håll. Skumt.
Och så fanns den inte! Eller den fanns, men hade försvunnit spårlöst från butiken! Var så himla ledsen och hyrde en annan Asterix film + en Tintin som tröst. 
Köpte även nikotinfritt snus som tröst, för att den hade en gullig isbjörn på. Vilket man fick förklaring till när Jenkasmaken kröp fram i tandköttet.
Köpte även ofotogeniskt godis och så satt vi en tisdag med Jenkasmak i mun och gamla filmer. Som en tillbakatripp till 90-talet.
 


The only good thing about being unemployed right now is that I've stopped using snus, because I can't afford it. Yesterday, I told the gent that I would go to rent The twelve tasks of Asterix, which I haven't seen since I was a child. On my way to the subway I met a stranger who asked me if I wanted to come home to him to eat some toasts. Just like that. I told him that I didn't have time, because I wanted to rent The twelve tasks of Asterix. He then told me that he wanted to come with me, and mumbled about the weather all the way to the video store, and all the way back. Strange. Anyway, the film had strangely disappeared from the store, so I had to rent another Asterix film, along with a Tintin film as a comfort.I also bought nicotine-free snus and sweets, got home and felt the overwhelming nostalgia.

Coat, blouse, wig
 

Comments
Postat av: November Blue

i wouldn't say that this is a wig, seriously. how it is possible?

2013-02-27 @ 18:22:01
URL: http://november-bl.blogspot.com
Postat av: Noé

Oh, this episode of Tintin is one of my favourite ! The Inca Empire was such a great civilisation.
The Twelve Tasks of Asterix is so funny; I've watched it some times ago, I couldn't stop to laugh. Nowadays they don't make cartoons as good as before !

2013-02-27 @ 19:08:52
URL: http://couleurspleen.blogspot.com
Postat av: Emma

The coat looks absolutely beautiful on you. It fits so wonderfully!

emma
emandtea.blogspot.com

2013-02-28 @ 03:59:16
URL: http://emandtea.blogspot.com
Postat av: Sofia

Asterix 12 stordåd finns på Youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=CLLUhQcbi5k

(flera delar, dock, men det funkar ju)

2013-02-28 @ 22:55:14
Postat av: BabyStrange

Asterix tolv stordåd är fantastisk! Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg om den för ett tag sen och de var i den här byråkratiska byggnaden. PRECIS SÅDÄR är det ju att försöka få något uträttat på min högskola. Bästa barnfilmerna blir bättre när man blir äldre, tycker jag.

2013-03-01 @ 14:03:51
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Cosetteus Munchus

Sofia: Tacktacktacktacktack!! Bättre än jag kommer ihåg den, synd att mitt internet är så segt bara!

Babystrange: Ja, herregud vad mycket bättre! Vissa skämt var inte fullt tillgänliga när man var liten. Höll på att avlida av "Brutus, lek inte med kniven, det kan sluta med att du skadar någon"

2013-03-01 @ 14:27:04
URL: http://crackcosette.com
Postat av: Anna Rosenius

Din stil är ba' wow baam asså.

Har minnen av ett datorspel med Asterix. Åh, så mysiga de är.

2013-03-06 @ 21:13:12
URL: http://kulturhen.blogspot.se/
Postat av: jonsi

Skulle kunna överösa dig med komplimanger för ditt utseende, hemskt ytligt men det är väl ungefär på det planet man ligger på internet. Vilket face du har kvinna, fantastiskt!

2013-03-16 @ 12:02:24
URL: http://www.rationalisten.wordpress.com

Comment this entry:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0