Pastel

 
Tyckte att den sista bilden var den bästa som kanske tagits på mig, av ren slump och till större nöje ser jag ut att kunna utföra vad som helst, spela en flöjt eller mandolin, äta en gränna-polkagris, kanske t.om kunna klara av Metroid Prime 2 på Gamecube. Sedan kom jag på att jag inte förstår mig på photoshop, och där dog visionerna. Sådär hade jag tänkt mig förresten.

Annars strosade jag omkring på kulturnatten här i Stockholm i lördags, och till stort förtret här i lyan har vi blivit informerade om att landshövdingen bor på Tessinska palatset. Så himla orättvist att man måste bli någon himla hövding för att bo som fisken i vattnet. Hur som helst så dök hon upp på nyheterna idag och vi samlades framför tv:n och bah: "Där är hon! Hövdingen! Ragatan!"
Nej, men jo, skulle ju inte klaga om jag själv var hövding, men ändå, sådär skulle man haft det. 
Ahhaaaa all the things I could doo if I had a little mooneeey, it's a rich man's world
Kan inte ens använda photoshop. 
 
 Pastellkritor från BR, kjol här, blus här, halsband här, och skor här
 
 
 
The last image may be the best photo ever taken of me, I feel like I am able to perform anything in it, playing a flute or a mandolin, eat sweets from Gränna, perhaps even finish Metroid Prime 2 on Gamecube.
The imagination and visions died when I came to the conclusion about my poor photoshop skills. I made a paint picture for you to get the idea.
 
Pastel crayons from BR, skirt here, blouse here, necklace here and shoes here.

Comments
Postat av: babylovesfashion

lol
that violin is awsome lol!
cute outfit!
http://babylovesfashion.blogspot.com/

2013-04-24 @ 00:48:36
URL: http://babylovesfashion.blogspot.com/

Comment this entry:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0