Knyttet/Toffle

 
 Jag tror att jag har nämnt det förut, men när det kommer till Vem ska trösta Knyttet? har jag både boken, cd skivan och dvd:n. Då kan man tänka sig vad jag känt över att finna den här broschen för 35 pix i en leksaksbutik i Norrtälje som ett hardcorefan sedan barnsben. Det är nästan det finaste jag äger! 
 
Jag och Linn träffade förresten en tös med en Knyttet-tatuering på Arvikafestivalen 2009 när vi skulle fylla på våra vattenflaskor. Som tre Knyttet hardcore-fans bestämde vi oss för att bli bästa kompisar, men vi tappade bort varandra! Efterlyser henne, om någon känner henne! 

Mössan tillhör Linn, tröjan är härifrån, och shortsen härifrån!
 


I think I have mentioned it before, but when it comes to Who will comfort Toffle? I own the book, the cd and the dvd! You can just imagine how I felt when I found this brooch for 35 SEK in a Toy store outside of Stockholm as a hardcore-fan since my childhood! It may be the nicest thing I own!
 
Sweater here, shorts here
 

Comments
Postat av: tinacious me

Love the collar! How cute!
~www.Tinacious.Me~

2012-12-10 @ 13:57:52
URL: http://www.tinacious.me/
Postat av: Brandon Lee

Knyttet får mig att tänka på trägårdstomtar, du vet, av den typen som den engelska adeln pratar med, de blåblodiga som mest liknar inavlade dvärggetter som odlar auberginer, men vad vet jag. Kanske har jag helt fel, det kan hända att de pratar med auberginer och odlar trägårdstomtar istället, åk inte till england, utan till frankrike,du är mer Paris än London.
Vem är jag? Jag är givetvis han som spelade schack med livet och Lolita, vem annars.

2012-12-10 @ 19:07:29
URL: http://thepirateway.blogg.se/
Postat av: Karl

Vacker! :)

Vems ska trösta knyttet är en av de bästa filmer jag vet, hittade CDn idag!

2013-09-19 @ 17:28:57

Comment this entry:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0