bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
RSS 2.0

Calloway


När jag köpte de glittriga knästrumporna (för sjuttioelva år sedan på Tradera) så var jag fullständigt övertygad om att det skulle vara den största dragqueenglittrigheten jag någonsin skulle införskaffa. Turligen överbevisade jag mig själv, den här klänningen är så glittrig att jag blivit halvblind.
Funderar på att ha på mig den halva sommaren bara för att provera förbipasserande.

Är f.ö lite ledsen. Lugnar mig med kaffe och Lucky Strike. Skall för första gången konsumera violte snart, skäms lite över att jag inte druckit det förut (brukar skryta med att jag är finsmakare).

Klänningen kan man köpa på IWearSin
Strumpbyxorna också

Jackan kan man köpa på Romwe
Väskan också (på rea nu!)

Skorna kan man köpa på Wholesale

(Konst av Shrigley, Wyeth och Stenmark)


I always thought that the glittery overknee-socks (which I bought on ebay) would be the most sparkely thing I would ever own. Luckily, I convicted myself, the reflection from the sun unto this dress have almost made me blind.
I am considering about wearing the dress all summar, just to provoke.

You can purchase the dress at IWearSin
The tights too

You can purchase the jacket at Romwe
The bag too (on sale right now!)

You can purchase the shoes at Wholesale

(Art by Shrigley, Wyeth och Stenmark)

Seagulls

En fruktansvärt episk händelse inträffade i slutet av förra veckan. Stod i ett par svarta jeans, min sjömanskappa och kängor medan jag väntade på tåget från Lund till Malmdö. På perrongen står en brud som har precis likadant hår som jag, svarta tights, kängor och en sjömanskappa. 
Funderar på sammanträffandet och grubblar sedan vidare där jag som slutmening i mina tankar tänker: "Nä, jag ska fan aldrig bli kär. Fy". Ungefär två sekunder efter det går bruden förbi mig och pratar i telefon där hon säger: "Nä, jag ska fan aldrig bli kär. Fy".
Trodde att jag skulle gå under av sammanträffandet, och jag kände att hon och jag helt enkelt måste bli bästa vänner. Så, min plan var att haffa henne och berätta när hon lagt på, men av misstag hamnade jag i en annan vagn. Tänkte att hon säkert skulle gå av på Malmdö C, och fastän jag skulle vidare ett par stationer så gick jag av där bara för att få tag i henne. Hon gick inte av där. 

Känner någon här en Malmdö/Lundatös som är lagom tjock, har glasögon och uppåtnäsa med precis samma stil som jag har, så hör av dig!! 

Det är varmt i Malmö, så jag körde på en säjlorautfit. Byxorna är så mjuka att jag ligger och taffsar på dem varannan sekund. 

Både strumpbyxorna och shortsen är från IWearSin
Shortsen kan man köpa HÄR, och strumpbyxorna HÄR

Resten är second hand, tavlorna är målade av Mark Shasha och Edvard Munch.


When I waited for the train from Lund to Malmdö last week, I saw a girl on the platformstand who wore almost the exactly same clothes as I wore, and had the same hairstyle/colour. I thought about the coincidence and started to ponder, where I ended my sentence in my mind thinking; "I will never fall in love. UGH". About two second after that, the girl passed by while she talked on the phone with a friend, and she said; "I will never fall in love. UGH".
I thought I was going to die by the coincidence, and I felt that I just had to tell her. By accident, I happened to go into another carriage, but I thought she would go off at Malmdö C, so I decided to leave the train in that station.
She did not leave the train, and I had to wait for the next one to get "home".

It's so warm in Malmdö right now, so I decided to put on a sailoroutfit (If I wear a sailor outfit, It's definitely summer..spring!!)

The tights and the shorts are from IWearSin
You can purchase the shorts here HERE, and the tights HERE

Everything else is second hand, and the paintings are made by Mark Shasha and Edvard Munch.

Reinis


Tänkte vara en artig mademoiselle utgenom att lägga upp eminenta bilder på hur jag skulle se ut om jag hade Reinfeldts frilla (ingen alls dvs) och Kleins låtsaspatentfärgs-läppstift. Känns som att många undrar.
Man kanske bör se ut såhär på heltid. Lite scientolog-förverkligande vs strumpa på huvudet vs gullig spetströja. Sammanfattningsvis; langar Göteborgskexen.Såhär ser jag vanligtvis ut. Lite Vanessa Paradis vs lilla huset på prärien vs tjugoårskris. 
Sammanfattningsvis - sämst.1. This is how I look when I am bald and wear a Klein's made-up-patent-lipstick. Just in case anybody wondered.


2. This is how I usually look. A mix between Vanessa Paradis vs Little house on the praire vs anguish about turning 20.